Firdausi Itu Impianku. Hidupku Adalah Untuk Allah. Doakan aku, kawan !

Firdausi Itu Impianku. Hidupku Adalah Untuk Allah. Doakan aku, kawan !

Kanak-Kanak Ribena >

Ustazah Hebat Tu Pelajar Perubatan

Contengan Fesbuk Bertarikh 9 Disember 2014


Terharu saya dengan budak ni.
Begitu telus dia buat pengakuan dia crush dengan Rasulullah SAW. 

Bukan crush biasa-2 nih, dia dah sampai tahap luar biasa jatun cinta hingga saya fikir telahpun mampu mengalahkan cinta romeo dan Juliet. Eh.
Moga di hati kita juga bertapak asas cinta yang sama. Cinta kepada baginda Rasulullah SAW.

Allahumma Solli ala Saiyyidina Muhammad.
Btw, Ustazah tu kawan saya. Pelajar perubatan Tahun 1 UNIMAS. 
Dialah pelajar perubatan. 
Dia jugalah ustazah Al-Quran.
 Dia jugalah mengajar Kitab Tauhid di musolla.

Hebat tak hebat. 
Tanya diri kita dulu lah, 
kita dok class apa kalau nak compare dengan dia. 

:'/

No comments: