Firdausi Itu Impianku. Hidupku Adalah Untuk Allah. Doakan aku, kawan !

Firdausi Itu Impianku. Hidupku Adalah Untuk Allah. Doakan aku, kawan !

Kanak-Kanak Ribena >

Presentation Pertama Di Medical School

Ajaibnya! Semalam akibat keletihan baru balik dari Amman, tertidur bagaikan mumia yang takkan kembali berjalan di bumi. 

Tidur walaupun tahu hari ni ada presentation dan diri belum prepare apa² dan cr pun tak bagi tahu lagi part apa yang diri perlu bentang. 

Anehnya, ibu yang tak pernah call saya ( sebab selama ni saya yang selalu call ke Malaysia ), boleh call pulak pada waktu yang rare iaitu jam 12am waktu Jordan buatkan saya terbangun .

Mujur sangat. . . !

Barulah dengan laju nak selak facebook dan dapat tahu cr sudah bahagikan tajuk yang saya perlu bentang. 

So, today it's gonna be a long hectic day. My first presentation depan doctor, depan my medical colleagues Arab dan Melayu dan of course lah presentation ni bukan dalam bahasa Melayu kan..

Im the 4th person yang akan present. So, sobat-2 , doakan sa-orang Qasrus Syuhada ni buleh perform dengan baik ya.

Kindly request nih.. =')

Mkaseh!

23 Julai 2017


No comments: